shadow

Actie: Rabobank Clubkas Campagne

Van 16 maart tot 30 maart 2015 doen we mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Oost-Betuwe stelt een bedrag beschikbaar dat door leden van de Rabobank verdeeld wordt onder de verenigingen in gemeente Lingewaard en Overbetuwe.

Bent u klant bij de Rabobank, maar geen lid? Zorg dan dat u vóór 1 maart 2015 lid bent! Dan kunt u ook meestemmen in de Clubkas Campagne en De Vriendenkring steunen.

Bent u al lid? Dan krijgt u begin maart een uitnodiging om te stemmen voor de Clubkas Campagne. We zouden het heel fijn vinden als u voor De Vriendenkring kiest. Het geld dat we hiermee ophalen, wordt gestoken in het Jeugdtheater en in de organisatie van het Betuwepodium dat dit jaar weer in september plaatsvindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 83 = 91