shadow

Jeugdtheater op tournee met Unknown Hotel

Na het succes in Herveld en Slijk Ewijk, gaat het Jeugdtheater HA nu op tournee. In dit stuk, voor en door jongeren, staan de problemen die jongeren hebben centraal. In september 2014 is Unknown Hotel in Herveld opgevoerd. Het was zo’n succes dat de jongeren op tournee gaan in verschillende Dorpshuizen en theaters in de regio.

Marianne Veens heeft het stuk geregisseerd en geschreven. Jarno Scholten heeft de liedjes gecomponeerd en geschreven. Petra Rietveld heeft de choreografie gedaan. De jongeren zelf hebben de basis gelegd voor het stuk: door improvisaties, ideeën en gesprekken met de jongeren is het verhaal geschreven over een hotel waar jongeren opgevangen worden. Achter elke deur zit weer een ander probleem, zo zijn er bijvoorbeeld jongeren met gescheiden ouders, die gepest worden en uit de kast komen. Het hotel is een plaats waar ze terecht kunnen met hun problemen.

Bij de eerdere uitvoering bleek dat niet alleen jongeren het erg mooi vonden maar ook de volwassenen konden het waarderen: ‘Het zet je echt aan het denken’ , ‘dit zou iedereen moeten zien’ waren onder andere de reacties. Unknown Hotel is een voorstelling met toneel, dans en zang; geschikt voor kinderen (vanaf ongeveer 9 jaar), jongeren en volwassenen

Datum: zondag 8 maart
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Dorpshuis Angeren Emmastraat 23, 6687 BP Angeren
Entree: €7,-
Info: Marianne Veens 06-51640606

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 6