shadow

Jeugdtheater speelt De tijdmachine

De oudste groep van het Jeugdtheater speelt 8 en 9 april de voorstelling de Tijdmachine. In de tijdmachine van professor Xander kun je reizen in de tijd. Je gaat van groot-groot-grootmoeders tijd, naar de Tweede Wereldoorlog, naar de toekomst. Wel op tijd weer instappen!

 

Deze muzikale voorstelling wordt gespeeld door Marilotte Vink, Yarnick Roodbeen, Femke Keuken, Merel op den Brouw, Ingrid Kiers, Dominique van Doorn, Bart van Koolwijk, Jiska Ruisch, Joy Kozich, Juna Stalman, Charlotte van de Kolk, Lukas van de Kolk, Niels van de Kolk, Luka van Zeeland, David Kampschöer, Peter Kampschöer, Melle van den Broek, Demi de Jong.

De voorstelling is op 8 en 9 april om 16:00u in de Hoendrik in Herveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1