shadow

Betuwepodium: uniek festival aan het water

Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 vindt het festival Betuwepodium plaats. Het Betuwepodium is een podiumkunstenfestival waar onder andere toneel, dans, cabaret, muziek en marionettentheater te zien is. Het festival wordt gehouden aan ‘de Kolk’, vlak naast Waalbanddijk 130 in Dodewaard.

Zaterdag wordt er opgetreden van 14:00u tot 20:00u. Om 20:30u staat de band Cold Beverage garant voor een swingende afsluiting.
Zondag vindt het festival plaats van 13:00u tot 19:00u.

De entree bedraagt € 9,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen. Een passe-partout voor twee dagen kost € 15,- voor volwassenen en € 6,- voor kinderen. Tickets zijn verkrijgbaar op het festivalterrein, pinnen is mogelijk.

Toneelvereniging de Vriendenkring speelt zelf de familievoorstelling Pinokkio, begeleid door livemuziek, en de Wie-wat-waar-show. Daarnaast zijn er toneelvoorstellingen van toneelvereniging O.N.S. uit Drunen, theaternetwerk Surpluus uit Culemborg, Stichting Music uit Herveld en theatercollectief de Muzen uit Tiel. Er worden kindervoorstellingen gespeeld door Grimmetje Griezel en Troef. Verder is er dans door SBOB, cabaret door Mariël Doedens en clownerie door clownsgroep Nijmegen. Er worden muzikale optredens verzorgd door DJ Barry en zangeressen van de Vriendenkring.

Natuurlijk is er tijdens het Betuwepodium voldoende eten en drinken te verkrijgen. We hebben een aantal nationale en internationale gerechten op het menu staan. Tot slot is er een ‘beeldende’ tent, waar je zelf kunstwerken kunt maken, een vlot om het water over te steken en een gedichtenroute rondom de Kolk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3