Betuwepodium

Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 vond het festival Betuwepodium plaats. Het Betuwepodium is een podiumkunstenfestival waar onder andere toneel, dans, cabaret, muziek en marionettentheater te zien is. Het festival wordt gehouden aan ‘de Kolk’, vlak naast Waalbanddijk 130 in Dodewaard.

Zaterdag werd er opgetreden van 14:00u tot 20:00u.
Zondag vond het festival plaats van 13:00u tot 19:00u.

Toneelvereniging de Vriendenkring speelde zelf de familievoorstelling Pinokkio, begeleid door livemuziek, en de Wie-wat-waar-show. Daarnaast waren er toneelvoorstellingen van toneelvereniging O.N.S. uit Drunen, theaternetwerk Surpluus uit Culemborg, Stichting Music uit Herveld en theatercollectief de Muzen uit Tiel. Er werden kindervoorstellingen gespeeld door Grimmetje Griezel en Troef. Verder was er dans door SBOB, cabaret door Mariël Doedens en clownerie door clownsgroep Nijmegen. Er werden muzikale optredens verzorgd door DJ Barry en zangeressen van de Vriendenkring.

We hebben een aantal nationale en internationale gerechten op het menu staan. Tot slot was er een ‘beeldende’ tent, waar je zelf kunstwerken kunt maken, een vlot om het water over te steken en een gedichtenroute rondom de Kolk.

Sponsor de Vriendenkring gratis

SponsorKliks, gratis sponsoren!
Met Sponsorkliks kunt u ons gratis helpen de kas een beetje te spekken! Door aankopen bij online winkels via onze sponsorklikspagina te doen, ontvangen wij voor iedere aankoop een bedrag aan commissie, soms wel 5% van het aankoopbedrag. Dit kost u als klant niets extra!